Slimme raamdecoratie

WAT IS SLIMME RAAMDECORATIE?

Slimme raamdecoratie betekend dat je automatisch je gordijnen, rolgordijnen of jaloezieën kunt bedienen. Je hoeft dus niet meer op te staan om aan een koord te trekken, de motor kan op afstand bediend worden.Je kunt de slimme raamdecoratie naadloos en veilig laten samenwerken met andere slimme producten in je smart home.

 

COMFORT

Met slimme raamdecoratie maak je het leven nog aangenamer. Handmatige bediening is overbodig geworden door automatisering, ook al is dit nog steeds mogelijk door de pull-functie. De app of afstandsbediening zorgen ervoor dat je niet meer op hoeft te staan om de raam bekleding open of dicht te doen.  

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

VEILIGHEID

De veiligheid van je woning wordt hoger. Automatische raambekleding zorgt ervoor dat je huis altijd bewoond lijkt en dat geeft een veilig gevoel. Er is geen sprake van gevaarlijke kettingen of koorden waardoor het risico op ongelukken wordt verkleind voor kinderen en huisdieren. 

Slimme raamdecoratie maakt het huis veiliger.

ENERGIEBESPARING

Raamdecoratie heeft een grote invloed op de temperatuur in huis. Per seizoen zijn de voorkeuren verschillend. In de zomer wil je de warmte buiten houden, terwijl je in de winter de temperatuur juist buiten wilt houden. Tegenwoordig maakt de technologie het ons heel makkelijk om goed voorbereid te zijn op het weer. Je kunt allerlei programma´s instellen voor het open en dicht doen van de raambekleding. De timer is gezet en de slimme raambekleding doet vanzelf het werk. Het is ook altijd handig dat je de raambekleding op afstand kan bedienen. Dit alles draagt bij aan een beter binnenklimaat, wat resulteert in energiebesparing en een lagere energierekening.


UNIEK & STIJLVOL DESIGN

Bij een slimme oplossing hoort natuurlijk ook een stijlvol design. Daar is over nagedacht bij de ontwikkeling van de slimme motor. De motor is naadloos gëintegreerd en is hierdoor niet zichtbaar. Het hele concept is tot in detail uitgewerkt. Elk systeem wordt geleverd met kleurgecoördineerde steunen en zwarte afdekkappen. Dat betekend genieten van smarthome technologie én een perfect design.

 

Slimme raamdecoratie is mogelijk met bijna alle raambekleding in ons assortiment. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Kom dan langs bij ons in de showroom en we stellen vrijblijvend een offerte op.

 

Volg ons op instagram

Scroll naar boven
× Neem contact met ons op