Meubelmakerij

Meubels op maat

 

Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf in het maken van meubels op maat. Een meubel op maat begint bij de wens van de klant en in dit stadium beginnen wij mee te denken wat is er allemaal mogelijk. Bij ons kunt u terecht voor meubels in allerlei stijlen en  in ieder materiaal.

Wat neemt u mee als u naar ons toe komt

Wij vragen aan u een simpele schets en dat mag ook in houtje touwtje stijl zijn en het liefst een foto van de stijl die u wenst. Cliff onze meubelmaker is gespecialiseerd in het maken van kasten tafels en banken U kunt bij ons terecht voor meubels  uit massief hout maar ook uit plaatmateriaal wat wij laten  spuiten in onze externe spuiterij. 

Met jaren ervaring in de meubelmakerij maar zeker ook in een meubelfabriek is onze kennis en kunde groot. Cliff heeft Jaren lang een meubelfabriek geleid in geloogd grenen meubelen die de gehele wereld over werden verscheept. Kort om bij ons bent u op het juiste adres al is het alleen voor advies en advies is bij ons altijd gratis 

Service en Kwaliteit

Wat staat bij ons voorop? De kwaliteit van het meubel is natuurlijk heel belangrijk maar wat voor ons veel belangrijker is dat u uiteindelijk tevreden ben. Dat u kunt genieten van het meubel wat u uiteindelijk heeft bedacht. En dat u service kunt verwachten van ons wanneer dat nodig is.

Wij zijn zeer ervaren in het opknappen en weer uiterlijk mooi maken van uw meubel. Tafels kasten stoelen noem maar op. Dit alles maakt en bepaalt de kwaliteit van woongilde

Team Woongilde helpt graag

Heeft u een vraag over onze producten? Neem dan contact op met ons, wij staan voor u klaar!

Volg ons op instagram

Interieur transformatie!✨

Aan het begin van het jaar dit prachtige project mogen realiseren. (En deze nooit met jullie gedeeld🫢) Drie rond zits, perfect op maat gemaakt. 
Voor een luxe en ontspannen uitstraling. Waar bij je na het sporten rustig kan bij komen. 🤎

Zelf ook een leuk idee?💡 
Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogendheden.📞

#meubelstoffering #meubelsopmaat #stof #inspiratie #interiors #interiordesign #kussensopmaat #interieurontwerp #meubelstoffeerderijalkmaar
VivaFloors traprenovatie de Innovatieve en oplossingen voor uw trap.
Een van de grootste voordelen van traprenovatie is dat het een goedkopere optie is dan een volledige trapvervanging. VivaFloors traprenovatie is een innovatief product dat bestaat uit PVC-stoken zowel voor de optrede als de stootborden. Het resultaat is een duurzame en stijlvolle trap die er als nieuw uitziet. Daarnaast is het onderhoudsvriendelijk, slijtvast en geluiddempend.

Solverwp- WordPress Theme and Plugin

De waardering van www.woongilde.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 414 reviews.
Scroll naar boven
× Neem contact met ons op