Meubelmakerij

Meubels op maat

 

Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf in het maken van meubels op maat. Een meubel op maat begint bij de wens van de klant en in dit stadium beginnen wij mee te denken wat is er allemaal mogelijk. Bij ons kunt u terecht voor meubels in allerlei stijlen en  in ieder materiaal.

Wat neemt u mee als u naar ons toe komt

Wij vragen aan u een simpele schets en dat mag ook in houtje touwtje stijl zijn en het liefst een foto van de stijl die u wenst. Cliff onze meubelmaker is gespecialiseerd in het maken van kasten tafels en banken U kunt bij ons terecht voor meubels  uit massief hout maar ook uit plaatmateriaal wat wij laten  spuiten in onze externe spuiterij. 

Met jaren ervaring in de meubelmakerij maar zeker ook in een meubelfabriek is onze kennis en kunde groot. Cliff heeft Jaren lang een meubelfabriek geleid in geloogd grenen meubelen die de gehele wereld over werden verscheept. Kort om bij ons bent u op het juiste adres al is het alleen voor advies en advies is bij ons altijd gratis 

Service en Kwaliteit

Wat staat bij ons voorop? De kwaliteit van het meubel is natuurlijk heel belangrijk maar wat voor ons veel belangrijker is dat u uiteindelijk tevreden ben. Dat u kunt genieten van het meubel wat u uiteindelijk heeft bedacht. En dat u service kunt verwachten van ons wanneer dat nodig is.

Wij zijn zeer ervaren in het opknappen en weer uiterlijk mooi maken van uw meubel. Tafels kasten stoelen noem maar op. Dit alles maakt en bepaalt de kwaliteit van woongilde

Team Woongilde helpt graag

Heeft u een vraag over onze producten? Neem dan contact op met ons, wij staan voor u klaar!

Volg ons op instagram

open in de juiste stand zoals u deze wenst.
Bedienbaar met de afstandsbediening via de telefoon of via Alexia Google etcetera.
Flagshipstore ja dat wil zeggen dat wij de gehele collectie vertegenwoordigen van Zonnelux.

Dat wil ook zeggen dat wij eigenlijk wel voor iedere situatie hoe moeilijk deze ook is een oplossing bedenken die bij u van toepassing kan zijn.

Nee contact met ons op en Wij maken een afspraak om bij u thuis alles op te meten en u te adviseren over alles wat mogelijk is en dat natuurlijk geheel gratis
Deze bank is bekleed in een echte high glossy Velvet het geheel is super sfeervol
Prachtige gordijnen van het merk Cachet van Holland Haag op een spankabel van Interstil en zwarte zeilringen 25mm
U bent van harte welkom in onze vernieuwde showroom.
Een prachtige gebogen Chesterfield.
Deze prachtige bank hebben wij gerestaureerd en gezorgd dat het zitcomfort weer helemaal voldoet aan de wensen van de klant En opnieuw met leer her gestoffeerd.
Met prachtig capitonneer werk.
Maatwerk rolgordijnen binnen drie werkdagen geleverd
Maatwerk rolgordijnen binnen drie werkdagen geleverd  Wanneer u op zoek bent naar een rolgordijn van professionele kwaliteit dus geen  dan kunt u bij ons terecht. Bij ons kunt u terecht en mijn leveren u het rolgordijn binnen 3 werkdagen. Hoe werkt het, U komt bij ons langs u zoekt een doek uit voor het rolgordijn en wij gaan de leverancier bellen of alles op voorraad is en binnen 3 werkdagen kunt u uw rolgordijn ophalen. Wij komen ook graag naar u toe ,Dan nemen wij de voorbeelden mee en zoeken samen naar het mooiste doen. Natuurlijk meten wij dan ook gelijk het rolgordijn in  U kunt natuurlijk ook gebruik maken van onze montagedienst dan hangen wij het rolgordijn voor u op.
Gordijnenatelier Alkmaar 25 jaar vakmanschap
Gordijnenatelier Alkmaar 25 jaar vakmanschap Al ruim 25 jaar confectioneren wij gordijnen van allerlei materialen en allerlei soorten en vormen van confectie. Of het nu gaat om een gordijntje van 40 bij 40 centimeter of 400 gordijnen voor bijvoorbeeld een hotel bij woongilde is dit allemaal mogelijk. Wij hebben op de middelmoot 1 in Broek op Langedijk een hele grote collectie gordijnen van modern tot klassiek maar ook in allerlei prijsklasse en verschillende manieren van confectie of het ophangen van de gordijnen. Maar natuurlijk ook voor het vermaken van uw bestaande gordijnen staan wij graag voor u klaar.
Scroll naar top
× Neem contact met ons op