Blog

Volg ons op instagram

Maatwerk rolgordijnen binnen drie werkdagen geleverd
Maatwerk rolgordijnen binnen drie werkdagen geleverd  Wanneer u op zoek bent naar een rolgordijn van professionele kwaliteit dus geen  dan kunt u bij ons terecht. Bij ons kunt u terecht en mijn leveren u het rolgordijn binnen 3 werkdagen. Hoe werkt het, U komt bij ons langs u zoekt een doek uit voor het rolgordijn en wij gaan de leverancier bellen of alles op voorraad is en binnen 3 werkdagen kunt u uw rolgordijn ophalen. Wij komen ook graag naar u toe ,Dan nemen wij de voorbeelden mee en zoeken samen naar het mooiste doen. Natuurlijk meten wij dan ook gelijk het rolgordijn in  U kunt natuurlijk ook gebruik maken van onze montagedienst dan hangen wij het rolgordijn voor u op.
Gordijnenatelier Alkmaar 25 jaar vakmanschap
Gordijnenatelier Alkmaar 25 jaar vakmanschap Al ruim 25 jaar confectioneren wij gordijnen van allerlei materialen en allerlei soorten en vormen van confectie. Of het nu gaat om een gordijntje van 40 bij 40 centimeter of 400 gordijnen voor bijvoorbeeld een hotel bij woongilde is dit allemaal mogelijk. Wij hebben op de middelmoot 1 in Broek op Langedijk een hele grote collectie gordijnen van modern tot klassiek maar ook in allerlei prijsklasse en verschillende manieren van confectie of het ophangen van de gordijnen. Maar natuurlijk ook voor het vermaken van uw bestaande gordijnen staan wij graag voor u klaar.
Draperieën zijn een stijlvol aankleding van uw huis
Draperieën zijn een stijlvol aankleding van uw huis Wij van Woongilde zijn specialisten in uw interieur voor speciale wensen kunt u altijd bij ons terecht. Draperieën is een stijlvolle aankleding. Deze draperieën worden op maat gemaakt van gordijnstoffen en kunnen in diverse vormen gemaakt worden natuurlijk is het wel belangrijk dat er wordt gekozen voor een mooi vallende en soepele stof. Onze modinette staat u graag te woord en komt graag bij u thuis om alle mogelijkheden te bespreken. Onze eigen montagedienst plaatst de systemen en de railsen voor de gordijnen zodat als wij klaar zijn U kunt genieten van al het moois. Onze draperieën en gordijnen worden geconfectioneerd in ons eigen gordijnenatelier. Omdat wij deze raamdecoratie zelf inmeten zelf confectioneren en zelf ophangen zijn wij ervan overtuigd dat wij het mooiste resultaat kunnen leveren.
Rib stoffen maken uw bank stoer
Wij hebben deze bank her-gestoffeerd in een Grove ribstof De bank staat er weer geheel nieuw bank Tijdens het herstofferen kijken wij natuurlijk de constructie van de bank na eventueel repareren wij het een en ander.  Het zitvlak wordt gecontroleerd wat wij natuurlijk eerst hebben besproken met de klant En eventueel wordt deze verstevigd En vervangen wij wanneer dat nodig is het schuim in de zitkussens en rugkussens.
De Ploeg Gordijnen en gebogen roede van Interstil
Voor een vaste klant hebben wij de huiskamer, keuken en het kantoor aan mogen kleden met prachtige stoffen van De Ploeg. Deze stof heeft een warme natuurlijke uitstraling. De roede is een railroede van Interstil die in juiste bochten gebogen is en dan is het mogelijk om het gordijn van links naar rechts te bewegen zonder dat er obstakels van steunen zijn.Wij hebben de gordijnen geconfectioneerd als wave of golfgordijnen. Het complete plaatje is een prachtig en een aanwinst in huis. Maar natuurlijk ook wat voordeel is, dat de akoestiek ook gelijk is veranderd.De meeste interieurs zijn gestyld in harde materialen, veel glas, stalen kozijnen, mooi stucwerk en harde vloeren.
Massief houten sitetable
In onze meubelmakerij maken wij meubels of onderdelen daar van in diverse houtsoorten. In elk gewenste style kleur en afwerking. Deze sitetable hebben wij in opdracht gemaakt en precies naar de wens van de klant . De klant had een plaatje van de sitetable meegenomen en een kleur uitgekozen bij ons in de showroom van het bovenblad . Geheel van massief hout en het bovenblad van eiken.
#pvcvisgraat  Woongilde  wij zijn bezig met een prachtige vloer te leggen in een mooie villa
Massief  Eiken tafel - 
Bij ons is het mogelijk om iedere tafel naar eigen ontwerp vorm door ons te laten maken. Iedere afwerking is mogelijk. Zelfs wanneer u naturel Eiken wenst . Wij hebben ook een grote collectie tafel- poten en onderstellen.
Ook zo’n last van muggen - 
Wij hebben de oplossing voor u wij van woongilde zijn Experts in het plaatsen van Horren. Horren zijn er in verschillende uitvoeringen. Niet alleen om muggen en andere insecten buiten de deur te houden , maar ook als u last heeft van allerlei pollen. Met speciaal pollen gaas blijven de pollen buiten de deur.
Gordijnen met zeilringen - 
Gordijnen met zeilringen hebben en een stoere en industriële uitstraling. Zeilringen zijn er in verschillende uitvoeringen Zo hebben wij satijn, chroom , zwart , messing , Brons , oud goud en oud zilver.  Ringen van 25 mm 40 mm of 66mm geen probleem.
Woongilde is jarig vandaag - 
Het is alweer 25 jaar geleden dat Bianca haar eigen bedrijf begon in de binnenstad van Alkmaar. 15 april 1992 begon zij P&R woonmode op het Ritsevoort in Alkmaar. Een woonwinkel waar tapijt laminaat en gordijnen verkocht werd. Al snel had zij in de gaten dat gordijnen en het confectioneren ervan haar wel in de vingers zat. Dus er werden tweedehands naaimachines aangeschaft En zo is zij verder gegaan. Jarenlang heeft zij het bedrijf gordijnenatelier Alkmaar gerund Waar zij voor grote bedrijven de gordijnen produceerde . Gordijnen vouwgordijnen paneelgordijnen vitrage inbetween embrasses en noem maar op . Na een aantal veranderingen binnen het bedrijf is zij ook de meubelmakerij begonnen. Een goede combinatie en een aanvulling om de klant nog beter van dienst te kunnen zijn. De meubelmakerij maakt meubels op maat in eigenlijk iedere vorm en iedere stijl. De naam gordijnenatelier Alkmaar  moest aangepast worden. En na een zoektocht naar welke naam past er het best bij ons 's hebben wij gekozen voor Woongilde De vraag die regelmatig gesteld werd door klanten van ons was ,of wij ook meubels konden stofferen. Al snel begonnen wij ook de meubelstoffeerderij een mooie aanvulling binnen ons bedrijf. Inmiddels is woongilde uitgegroeid tot een begrip met een grootste collectie gordijn en meubelstoffen Wat wij van woongilde belangrijk vinden is kwaliteit deze standaard leggen wij ons zelf op maar ook onze leveranciers daarom leveren wij alleen producten van gerenommeerde bedrijven die staan voor service en kwaliteit. Bij ons vindt u bijvoorbeeld rolgordijnen Duetten vouwgordijnen maar ook laminaat tapijt of PVC. Buitenzonwering als knikarmschermen uitvalschermen maar natuurlijk ook markiezen tevens kunt u ook bij ons terecht voor reparatie hiervan bijvoorbeeld een nieuw doek of een nieuwe motor Wij verkopen diverse lampen die u tevens naar eigen inzicht en op maat kunt laten maken. Kortom bij woongilde slaagt u bijna altijd en is niet voor niets uw interieur adviseur.
Echt origineel Chesterfield uit Engeland - 
Wij hebben vandaag binnengekregen een origineel beukenhouten frame uit Engeland waar wij hij een prachtig patchwork bank van gaan maken
Scroll naar top
× Neem contact met ons op