De veelzijdigheid van Pintail

Een oude stoel, bank of fauteuil? Geef ze een tweede leven door ze opnieuw te laten stofferen. Dat we altijd alles nieuw willen kopen voor ons huis hoeft niet altijd vanzelfsprekend te zijn. Wij krijgen steeds meer aanvragen om meubels op te knappen en ze een nieuw leven geven met nieuwe bekleding. En daar zijn de stoffen van PinTail perfect voor. Een combinatie van toffe prints, verrassende kleuren en verschillende kwaliteiten. Door de veelzijdigheid van verschillende stoffen en prints kan je bijna alle kanten op. We laten je in deze blog verschillende stoffen en prints zien van PinTail en vertellen je meer over het concept ´´create your design´´

 

Bij het kiezen van een stof en/of print wil je je onderscheiden van anderen. Je wilt een warm gevoel in huis creëren. Daarom hebben wij de stoffen van PinTail toegevoegd aan onze collectie. De prachtige stoffen en de te gekke prints geven een extra dimensie aan de meubels en zorgt dat er echt een eyecatcher in huis staat.. Je kan er oneindig op los combineren en  je bank, stoelen, fauteuils en bedden opnieuw mee laten stofferen. 


De meeste stoffen zijn gekleurde velvet stofferingen met een vrolijk print, maar ook de Ella, een wat hardere stof, in de collectie is een topper. Kies uit een print met vogels, dierenhuid, bloemen, gekke patronen en nog veel meer. Wat voor je sfeer je ook wilt uitstralen, door de veelzijdigheid van PinTail gaat dat zeker lukken. Wil je de complete collectie zien die wij aanbieden? En wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom dan langs bij ons in de showroom. 

 

Kwaliteit Ella is zeer geschikt voor zowel meubels (banken/stoelen/fauteuils), bedden als kussens.

CREATE YOUR DESIGN
Wat past bij ons? Wat is ons eigen identiteit? We kunnen steeds meer creëren met onze eigen klanten. Dit is in de vorm van materiaal selectie, maar ook door eigen prints en kleuren. Bij PinTail heb je de mogelijkheid om dit helemaal zelf samen te stellen. Benieuwd naar de collectie en mogelijkheden? Bezoek dan onze showroom en we laten je graag alle opties zien.

 

OUTDOOR
Naast de prachtige indoor design collectie heeft PinTail ook een ruime collectie aan outdoor stoffen. De stoffen zijn allemaal met een hoge lichtechtheid en zijn waterafstotend. De outdoor collectie biedt ook stoffen die helemaal waterdicht zijn. Deze zijn zeer geschikt voor parasols, hondenkussens, buiten kussens etc. 

Volg ons op instagram

Scroll naar boven
× Neem contact met ons op