woongilde in de krant

 

woongilde-krant

 

Woongilde: drie ambachten onder één dak datum 2016
LANGEDIJK – Binnen Woongilde heeft iedereen zijn eigen werk: Albert neemt het herstofferen van de meubels voor zijn rekening, Bianca draagt zorg voor het confectioneren van gordijnen en Cliff maakt de meubels.

Is de stof van de bank, fauteuil of eetkamerstoelen versleten of past de kleur ervan niet meer bij het interieur? Dan is men bij Woongilde aan het goede adres. Met 25 jaar ervaring, en recentelijk onderscheiden met de eerste prijs op de meubelstoffeerwedstrijd in Gorinchem, kan men het zitmeubel weer als nieuw maken en kunnen ze weer jaren mee.

Gordijnenatelier

Grote keuze in gerenommeerde stoffen-merken zoals Romo, Silvera, Reynaldo, Buvetex en andere merken. Gordijnen, een prachtig product voor een ieder huis. Of men nu overgordijnen, vitrage, vouwgordijnen wil; er is voor ieder wat wils. Er zijn talloze mogelijkheden van wat er allemaal mogelijk is. Verschillende plooien, zeilringen, lussen of de nieuwste mogelijkheid: de Wave. Schuine gordijnen die Woongilde in verstek maakt. Vouwgordijnen met of zonder baleinen. Woongilde beschikt over een eigen ‘gordijnenatelier’. Alles doen ze in overleg met de klant.

In de winkel van Woongilde hebben zij vele kapstalen waaruit klanten kunnen kiezen. Ook komen zij vrijblijvend bij klanten opmeten en een offerte uitbrengen. Als de order gereed is, dan komt de vakman bij de klant thuis om alles te installeren.

Meubelmakerij

Woongilde maakt meubels in diverse stijlen en van diverse houtsoorten. Zij maken niet alleen nieuwe meubels, maar restaureren ook meubels. Zo komt het regelmatig voor dat zij tafelbladen schuren en opnieuw lakken of in de olie zetten en de tafel weer als nieuw is.

Kortom heeft men een wens, maar is deze niet te koop bij de reguleren woonwinkel? Kom dan eens langs bij Woongilde. Tevens verkopen zij diverse meubel-onderhoudsmiddelen van Fixx of Oranje.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solverwp- WordPress Theme and Plugin

De waardering van www.woongilde.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 414 reviews.
Scroll naar boven
× Neem contact met ons op