bank met sierkussens

Wat kost het herstofferen van een meubel

Het her-stofferen van een meubel is niet goedkoop, maar altijd goedkoper dan een nieuw meubel kopen.

Vaak is een nieuw meubel niet eens de issue, maar kan de klant gewoon geen andere bank of stoel vinden of vindt de bank zo geweldig zitten dat deze gewoon over gestoffeerd moet worden. Meestal praten we over meubels die al meerdere jaren oud zijn. En dan zijn we precies op het punt waarom u uw meubel beter kan laten her-stofferen. Meubels die al jaren goed zitten zijn over het algemeen kwaliteitsmeubelen en kwaliteitsmeubelen onderscheiden zich vaak aan de binnenkant.

Het komt regelmatig voor dat iemand al 15 jaar op een bank zit die gewoon nog goed zit, 

maar de stof is versleten.

Dan praten we over kwaliteits-meubelen, de binnenkant van het meubel is echt het belangrijkst.

Wat de prijs is voor een meubel om te herstofferen, is niet zomaar even uit de losse mouw te zeggen. Want het ene meubel is minder werk als het andere meubel, het gaat om de aantal uren dat wij er ongeveer mee bezig zijn. Het begint allemaal bij ons in de stalen kamer, wij onderscheiden ons door de enorme collectie meubelstoffen. Waarom hebben wij zo’n grote collectie meubelstoffen? Dat heeft alles te maken met passie, bij ons draait alles om de service. Wanneer de klanten bij ons binnenkomen, hopen wij altijd dat klant het meubel mee hebben en als deze natuurlijk te groot, is een foto ook afdoende. Wij kunnen vrij goed inschatten wat de kosten zijn voor het her-stofferen, maar ook in wat voor stijl stof wij moeten gaan denken dit is natuurlijk ook afhankelijk van uw smaak en uw interieur.

Wij gaan samen op zoek naar een aantal stofstalen en wij adviseren u ook om deze mee naar huis te nemen zodat u samen met uw gezinsleden de juiste stof keus kunt maken .

Wij maken natuurlijk ook gelijk een afspraak voor het inmeten van een meubel , u heeft inmiddels een stof gekozen en wij meten het meubel in, we maken direct een offerte voor u en dit alles is natuurlijk geheel vrijblijvend.

Afhankelijk van de stofkeuze deze prijzen beginnen vanaf € 40,- per meter, wordt de uiteindelijke prijs  bepaald.

U moet u zich voorstellen, vaak over misschien wel duizenden nietjes die een voor een uit het meubel gehaald moet worden.

Vaak wordt de vulling vervangen en gaan wij de stof knippen en aflocken en de patronen aan elkaar zetten.

Tijdens her-stofferen controleren wij ook altijd de constructie van het meubel, dat is natuurlijk heel belangrijk, zodat alles weer perfect is. Dit alles neemt natuurlijk een aantal dagen in beslag en dat bepaalt de her-stofferings kosten.

Gemiddeld rekenen wij voor het her-stofferen exclusief de materialen tussen de € 600,- en € 700,- 

voor een 2 of 3 zitsbank.

Heeft u interesse in een vrijblijvende offerte, vult u dan u het aanvraagformulier in, en wij nemen spoedig contact met u op. U kunt ook via WhatsApp een aanvraag indienen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solverwp- WordPress Theme and Plugin

De waardering van www.woongilde.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 414 reviews.
Scroll naar boven
× Neem contact met ons op