Meubel herstoffering

 

 

U heeft er wel eens over gedacht om uw bank in het nieuw te steken en nieuwe frisse stof erop en dan hoeft u eigenlijk geen nieuwe bank want u bank zit nog prima en past zeker in uw interieur.

Maar blijft het alleen bij een nieuw stofje, of kiest u liever voor leder. En hoe is het met de binnenkant van uw meubelstuk, is het polyether niet vergaan of zijn de veren stuk , je kunt het niet zien aan de buitenkant.

En wij worden wat ouder, kan de bank niet een paar centimeter omhoog. Zo dat we iets makkelijker kunnen opstaan.

Dat zijn toch allemaal moeilijke vragen en hoe moeilijker het wordt dan wordt het misschien ook wel gelijk duurder.

Bij Woongilde bent u aan het juiste adres met onze jarenlange ervaring op het gebied van meubelstoffering is het voor ons goed in te schatten wat de kosten zijn. Tevens beschikken wij over een eigen meubelmakerij, dus wanneer weer er onverhoopt toch iets stuk is of gebroken aan de binnenzijde van de bank lossen wij dit graag voor u op.

Dan vraagt u zich natuurlijk af hoe werkt het eigenlijk bij Woongilde.

Voor ons staat service toch echt wel de eerste plaats. Aller eerst zullen wij u helpen om de juiste keuze te maken qua stof of leder. In onze stalen kamer hebben wij een een grote collectie meubelstoffen van vele stoffenleverancier.

Zo moet het toch wel lukken om een leuke selectie te maken.De uitgekozen stoffen etc kunt u mee naar huis nemen om te kijken in alle rust of het in uw interieur past. Als u er uit bent komen wij graag bij u langs om het meubel in te meten en en aan de hand van uw stofkeuze kunnen wij geheel vrijblijvend voor u offerte maken.

Waarom krijgt u van ons een offerte.

Wij stuurde u een offerte per mail daarin staat precies wat wij gaan doen met welke stof en voor welke prijs zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan dat is prettig voor u maar ook prettig voor Woongilde.

Heb ik dan wel garantie op de herstoffering.

Natuurlijk bieden wij garantie op de werkzaamheden die wij voor u gedaan hebben. Zo bent u 5 jaar lang verzekerd tegen tegen losse stiknaden en en wanneer het het polyether vervangen is en de bank gaat eventueel doorzakken bent u daar ook tegen verzekerd maar ook wanneer er een nosagveer los zou springen, lossen wij dit graag voor u op. Kortom u hoeft zich nergens zorgen om te maken.

Hoe zit het eigenlijk als er in mijn nieuwe gestoffeerde bank een vlek komt, lossen jullie dat ook op.

Geen enkel probleem wij hebben een grote collectie met stoffen die met Easy Clean behandeling hebben gehad. In principe is het bijna onmogelijk dat er een vlek inkomt. Tevens bieden wij de mogelijkheid om uw nieuw gestoffeerde meubel te verzekeren voor 5 jaar tegen allerlei vlekken, kort om onbeperkt genieten van uw meubel waar uw aangehecht bent.Edit

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solverwp- WordPress Theme and Plugin

De waardering van www.woongilde.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 414 reviews.
Scroll naar boven
× Neem contact met ons op