Openslaande deuren met plisse hordeuren om de insecten buiten te houden

Last van Muggen

Last van Muggen

 

Woongilde is een bedrijf dat gespecialiseerd is in woninginrichting en decoratie. Eén van hun specialiteiten is het leveren van muggenhorren. Hierbij zijn zij leverancier van de originele Japanse plissé hordeur. In dit blog zullen we wat meer vertellen over deze hordeur en waarom deze zo populair is.

Muggen zijn tijdens de zomermaanden een veelvoorkomende plaag in Nederland. Niet alleen zijn ze vervelend door het gezoem dat ze produceren, maar ze kunnen ook ziektes overdragen zoals bijvoorbeeld malaria of het westnijlvirus. Om deze reden is het belangrijk om je huis te beschermen tegen deze insecten. Dit kan bijvoorbeeld door het gebruik van muggenhorren.

Een muggenhor is een hor die je voor een raam of deur kunt plaatsen om muggen en andere insecten buiten te houden. Er zijn verschillende soorten horren op de markt, maar de Japanse plissé hordeur is één van de meest innovatieve en effectieve opties.

Deze hordeur bestaat uit een gaas dat op een speciale manier gevouwen is. Hierdoor kan het gaas als een accordeon worden uitgevouwen en ingeklapt. Dit zorgt ervoor dat de hordeur heel compact is wanneer deze niet in gebruik is en niet veel ruimte inneemt. Bovendien is deze hordeur gemakkelijk te bedienen. Het gaas wordt niet opgerold zoals bij traditionele horren, waardoor er minder slijtage plaatsvindt en de hordeur langer meegaat.

De Japanse plissé hordeur is niet alleen effectief tegen muggen en andere insecten

Woongilde is een leverancier van deze Japanse plissé hordeur. Zij bieden deze hordeur aan in verschillende maten en kleuren, zodat deze perfect past bij de stijl van jouw huis. Woongilde levert niet alleen de hordeur, maar zorgt ook voor een professionele installatie. Zo ben je verzekerd van een hordeur die perfect past en optimaal functioneert.

In conclusie is de Japanse plissé hordeur een innovatieve en effectieve oplossing voor het weren van muggen en andere insecten uit je huis. Woongilde is een betrouwbare leverancier van deze hordeur en kan je helpen bij het kiezen van de juiste maat en kleur, en bij het installeren van de hordeur. Bescherm jezelf tegen muggen en geniet van een zomer zonder gezoem!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solverwp- WordPress Theme and Plugin

De waardering van www.woongilde.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 414 reviews.
Scroll naar boven
× Neem contact met ons op