Interfloor Woongilde

Interfloor de hoofdrol in jou interieur

INTERFLOOR TAPIJT VINYL PROJECT INNOVATIEF EN TRENDBEPALEND

Vind dé perfecte vloer in de meest uitgebreide en nieuwste collecties tapijt en vinyl van Nederland!

Ons uitgangspunt: mensen willen kiezen! De productfinder loodst u op een functionele manier door onze veelzijdige collecties tapijt en pvc-vinyl. Verder vindt u op onze site o.a. de mogelijkheid tot het aanvragen van A4-stalen en binnenkort zelfs een roomvisualizer.

Wat wij belangrijk vinden bij het samenstellen van onze collecties? Een stijlvolle én eigentijdse vloer die bij al uw wensen past. We kijken en luisteren zorgvuldig naar u als consument en professionele gebruiker. Daarom bieden wij tapijt en vinyl in zeer uiteenlopende stijlen, kleuren en dessins voor talrijke toepassingen.

Sterk en onderhoudsvriendelijk tapijt voor thuis tot duurzaam tapijt voor commercieel gebruik. Vele niet van echt te onderscheiden hout, beton en tegel dessins in pvc-vinyl. Gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en geproduceerd met aandacht voor mens en milieu.

Interfloor Woongilde

Een karakteristiek en krachtig bouclé tapijt geschikt voor zeer intensief gebruik”

Loft Project ECONYL® Yarn kenmerkt zicht door zijn zeer levendige en uitgesproken uitstraling met markant geblokte structuur.

“Krachtig SDN met de look en feel van geweven tapijt”

Het gelijnde uiterlijk in zowel lengte als breedte wordt o.a. gecreëerd door de verwerking van meerkleurige garen in de vloerbedekking. De verschillende lengtes en robuuste poollussen creëren het gevoel van een geweven tapijt met een sierlijk doch robuust uiterlijk.

“Met alle voordelen van door-en-door geverfd garen

Lussenpool tapijten zijn van zichzelf sterk, waarbij het Solution Dyed Polyamide garen deze vloerbedekking nog eens extra duurzaam maakt. Het bleekmiddelbestendige ECONYL® garen is uitermate vlekbestendig, kleurvast en onderhoudsvriendelijk waardoor dit tapijt tevens hygiënisch en zeer geschikt voor huisdieren is. Lees meer over SDN-tapijt »

“Vervaardigd van verantwoord ge-upcycled nylon”

Tapijt van SDN ECONYL® is dé keus voor wie naast een kwalitatief hoogstaande vloerbedekking belang hecht aan verantwoorde producten ontwikkelt met extra aandacht voor mens en milieu. ECONYL® tapijtvezels worden via een uniek en innovatief regeneratieproces gewonnen uit PA 6 afvalmaterialen.
Dit zónder verlies van kwaliteit, met als oogpunt het nuttig (her)gebruiken van tapijt- en kledingresten en zwerfafval uit oceanen en zeeën waaronder visnetten.

“Een duurzame en milieuvriendelijke investering!”

Loft Project ECONYL® Yarn is verkrijgbaar in zowel subtiele natureltinten met een zeer natuurlijk charisma als in uitgesproken kleuren die gegarandeerd een indrukwekkende basis in iedere ruimte zullen verwezenlijken.

De trendy ton-sur-ton kleuren oker en terra benadrukken het exotische karakter van deze weeflook. De mosgroen en staalblauw sluiten in combinatie met natuurlijke materialen als hout, leer en keramiek  perfect aan bij een stijlvol natuurlijk interieur.

“Maak gebruik de beweging en het geblokte uiterlijk”

Deze gelinieerde vloerbedekking zal toegepast in de lengte een ander effect creëren dan toegepast in de breedte. Afhankelijk van de lichtinval en kijkrichting zal het geblokte of gelijnde van deze fantastische vloer meer tot uiting komen.

“Voor sfeer en persoonlijkheid in vrijwel iedere ruimte”

Loft Project ECONYL® Yarn is geschikt voor het meest intensieve woongebruik en is tevens geschikt voor commerciële toepassingen. Als excellente chique vloer in een hotel tot karakteristieke ondergrond in theater of bioscoop. Dankzij zijn chloorbestendigheid is deze looppile tevens geschikt voor verzorgingscentra en andere locaties waar hygiëne van groot belang is.

“Kies voor een fraai representatief karpet op maat”

De hoge warmte- en geluidsisolerende werking maakt deze kamerbrede vloerbedekking tevens zeer geschikt voor gebruik als maatwerk karpet. Of het nu een aangenaam klein vloerkleed naast het bed is of een extra large loper als entree in een restaurant. Zowel de akoestiek in de ruimte als het comfort zal aangenaam verbeteren. Kijk hier voor diverse afwerkingen of laat u informeren bij uw dealer »

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solverwp- WordPress Theme and Plugin

De waardering van www.woongilde.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 414 reviews.
Scroll naar boven
× Neem contact met ons op