Herstoffering is een geweldige manier om je meubels te vernieuwen

Herstoffering is een geweldige manier om je meubels te vernieuwen

Woongilde is een specialist op het gebied van meubelstoffering en herstoffering. Als je op zoek bent naar een manier om je klassieke fauteuil nieuw leven in te blazen, dan is Woongilde de perfecte partner voor jou.

Herstoffering is een geweldige manier om je meubels te vernieuwen en te verbeteren zonder de hele stoel te hoeven vervangen. Het kan ook een duurzame optie zijn, aangezien je meubelstukken die nog steeds in goede staat zijn, een nieuw leven kunt geven in plaats van ze weg te gooien.

Bij Woongilde hebben ze een breed scala aan stoffen en materialen waaruit je kunt kiezen om je fauteuil te herstofferen. Of je nu op zoek bent naar een klassieke stijl, een moderne look of iets daartussenin, Woongilde heeft het allemaal.

Het herstofferen van een klassieke fauteuil bij Woongilde begint met het verwijderen van de oude bekleding. Daarna wordt het frame van de stoel geïnspecteerd om te bepalen of er eventuele reparaties nodig zijn. Vervolgens wordt de nieuwe bekleding op maat gemaakt en professioneel geïnstalleerd, waardoor je fauteuil er weer als nieuw uitziet.

Naast herstoffering biedt Woongilde ook andere diensten aan, zoals meubelreparatie, meubelreiniging en het maken van op maat gemaakte meubels. Ze zijn ook gespecialiseerd in leerherstel, waarbij beschadigd leer wordt gerepareerd en weer in de oorspronkelijke staat wordt gebracht.

Als je op zoek bent naar een manier om je klassieke fauteuil nieuw leven in te blazen, dan is Woongilde de perfecte keuze. Hun deskundige team staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste stof en om je fauteuil weer in topconditie te brengen. Neem vandaag nog contact op met Woongilde om een afspraak te maken en ontdek hoe zij je kunnen helpen je meubelstukken te herstellen en te vernieuwen.

Volg ons op instagram

Scroll naar boven
× Neem contact met ons op