Woongilde Dynamic Cemento PVC Vloer

Dynamic Cemento PVC Vloer 400 cm breed

NIEUW Bij Woongilde
Dynamic Cemento PVC Vloer

400 cm breed
“Gladde ongepolijste vloeren, strak & trendy“
De laatste trend vooruitzichten tonen dat gladde ongepolijste vloeren dé trend van 2018 zijn en dat de industriële look van beton en cement de komende jaren trendy zal blijven. Met Dynamic Cemento geeft u hier gehoor aan doordat deze nieuwe PVC vinyl kwaliteit het gevoel van een ruige cementen vloer combineert met aangenaam woongenot van het hoogste niveau. De Dynamic Cemento geeft iedere ruimte direct een industrieel en hedendaags karakter.

De gietvloer, ook wel beton of cementvloer genoemd, is in korte tijd uitgegroeid tot een hippe vloersoort. Vooral in moderne en strakke interieurs komt deze vloer goed tot zijn recht. Tevens hebben vinyl vloeren een volledige comeback gemaakt omdat is gebleken dat het zeer praktische en makkelijk te leggen vloeren zijn, comfortabel, goed isolerend en vochtbestendig.
Dynamic Cemento is dé perfecte combinatie van trend en functionaliteit.

Deze ideale vloer met zeer natuurgetrouwe beton/cement structuur is net als een echte betonnen vloer ijzersterk en krasvast. Daarnaast is deze stijlvolle vinylvloer met harde touche makkelijk in onderhoud is daarnaast ook zeer betaalbaar.

De speciale toplaag met Natural Look en extra antislip weerstand zorgt voor een prachtig realistische uitstraling en samen met de PU beschermde coating zorgt dit voor eenvoudig onderhoud en reinig

Interfloor Black Tex Back

Black Tex Bac logoBlack Tex Back closeupInterfloor Black Tex Back is een uiterst duurzame, stabiele en robuuste basislaag waarop het PVC vinyl is geproduceerd. Functionaliteit en design waren de essentie bij het ontwikkelen van deze unieke zwarte rug voor dé perfecte vloer om op de wonen en te werken.

Deze zwarte compacte backing met dubbele wapening is extra stabiel en vormvast wat resulteert in een zeer luxueus en comfortabel vinyl. Daarbij zorgt Black Tex Backing voor een betere warmte isolatie en draagt bij aan een verbeterde akoestiek. De geluiddempende werking maakt dat uw interieur stiller wordt en vermindert contactgeluid, naar bijvoorbeeld benedenburen, aanzienlijk.

Vinyl met Black Tex Bac is tot 40 m² los te leggen, gezien er geen lijm nodig is zorgt dit voor een flinke kostenbesparing. Bij grotere oppervlakten boven de 40 m2 is zgn. ‘pick up” of antislip lijm in de meeste gevallen voldoende. Deze lijm kan eenvoudig met een roller aangebracht worden op de vloer en na droging kan het vinyl er als het ware als antislip op gelegd worden.

De eerste én enige echte naadloze PVC vloer op 400 cm breed!

De egaliserende werking van de rug, welke een hoge weerstand heeft tegen indrukken van onderaf, maakt dat er bij lichte oneffenheden van de vloer, geen voorbereidingen nodig zijn. Dit in tegenstelling tot pvc stroken of LTV waarbij de ondergrond volledig glad moet zijn.

Door terugwinning van grondstoffen bij de productie is deze back milieuvriendelijk. Dit maakt dat Black Tex Back niet alleen sterk en luxueus is maar ook duurzaam en ecologisch.

Voordelen Interfloor Vinyl met Black Tex Back – Ready to install:
Black Tex krul strook

  • Duurzame robuuste zwarte backing
  • Luxueus en comfortabel
  • Isoleert warmte en geluid – Akoestisch
  • Extra stabiel en vormvast door dubbele wapening
  • Los te leggen tot 40 m² – geen lijm nodig – kostenbesparend
  • Egaliserende werking – geen voorbereiding nodig bij lichte oneffenheden
  • Snijvast en met hoge weerstand tegen indrukken van onderaf
  • Milieuvriendelijke backing door hergebruik van grondstoffen

Producten met Black Tex Backing

Onderstaande kwaliteiten zijn geproduceerde met de unieke Black Tex Back van Interfloor:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solverwp- WordPress Theme and Plugin

De waardering van www.woongilde.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 414 reviews.
Scroll naar boven
× Neem contact met ons op