Diensten

Meer dan 25 jaar vakmanschap

Wij hebben er al meer dan 25 jaar opzitten wat betrefd ons Ambacht. Ieder heeft zijn eigen specialiteit en deskundigheid. Samen gegoten onder 1 dak 

Gordijnenatelier

Of het nu gaat om een gordijntje van 40 bij 40 centimeter of 400 gordijnen voor bijvoorbeeld een hotel bij woongilde is dit allemaal mogelijk.

Wij hebben in onze showroom een hele grote collectie gordijnen van modern tot klassiek maar ook in allerlei prijsklasse en verschillende manieren van confectie of het ophangen van de gordijnen. Maar natuurlijk ook voor het vermaken van uw bestaande gordijnen staan wij graag voor u klaar.

Meubelstoffeerderij

Wij zijn meubelstoffeerders met passie voor het vak al ruim 25 jaar stofferen wij onze meubels in onze meubelstoffeerderij de Stoelerij. Wij hebben in onze showroom een grote collectie kwaliteits- meubelstoffen.

Meubelmakerij

In onze meubelmakerij maken wij meubels of onderdelen daar van in diverse houtsoorten en in elk gewenste style kleur en afwerking. Ook hebben wij veel ervaring in het opknappen van antiek.

Producten

Binnenzonwering Buitenzonwering Vloeren Lampen Meubels Behang. Als specialist in uw huis leveren wij voor binnen  rolgordijnen Jaloezieën plisse en duetten Lamellen Easy-fit magneto-fit systemen en Shutters.  Voor buiten leveren wij Rolluiken, Screens, Knikarmschermen, Markiezen en Uitvalschermen Tevens kunt u terecht voor allerlei  soorten horren 

Volg ons op instagram

Interieur transformatie!✨

Aan het begin van het jaar dit prachtige project mogen realiseren. (En deze nooit met jullie gedeeld🫢) Drie rond zits, perfect op maat gemaakt. 
Voor een luxe en ontspannen uitstraling. Waar bij je na het sporten rustig kan bij komen. 🤎

Zelf ook een leuk idee?💡 
Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogendheden.📞

#meubelstoffering #meubelsopmaat #stof #inspiratie #interiors #interiordesign #kussensopmaat #interieurontwerp #meubelstoffeerderijalkmaar
VivaFloors traprenovatie de Innovatieve en oplossingen voor uw trap.
Een van de grootste voordelen van traprenovatie is dat het een goedkopere optie is dan een volledige trapvervanging. VivaFloors traprenovatie is een innovatief product dat bestaat uit PVC-stoken zowel voor de optrede als de stootborden. Het resultaat is een duurzame en stijlvolle trap die er als nieuw uitziet. Daarnaast is het onderhoudsvriendelijk, slijtvast en geluiddempend.

Solverwp- WordPress Theme and Plugin

De waardering van www.woongilde.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 414 reviews.
Scroll naar boven
× Neem contact met ons op