Diensten

Meer dan 25 jaar vakmanschap

Wij hebben er al meer dan 25 jaar opzitten wat betrefd ons Ambacht. Ieder heeft zijn eigen specialiteit en deskundigheid. Samen gegoten onder 1 dak 

Gordijnenatelier

Of het nu gaat om een gordijntje van 40 bij 40 centimeter of 400 gordijnen voor bijvoorbeeld een hotel bij woongilde is dit allemaal mogelijk.

Wij hebben in onze showroom een hele grote collectie gordijnen van modern tot klassiek maar ook in allerlei prijsklasse en verschillende manieren van confectie of het ophangen van de gordijnen. Maar natuurlijk ook voor het vermaken van uw bestaande gordijnen staan wij graag voor u klaar.

Meubelstoffeerderij

Wij zijn meubelstoffeerders met passie voor het vak al ruim 25 jaar stofferen wij onze meubels in onze meubelstoffeerderij de Stoelerij. Wij hebben in onze showroom een grote collectie kwaliteits- meubelstoffen.

Meubelmakerij

In onze meubelmakerij maken wij meubels of onderdelen daar van in diverse houtsoorten en in elk gewenste style kleur en afwerking. Ook hebben wij veel ervaring in het opknappen van antiek.

Producten

Binnenzonwering Buitenzonwering Vloeren Lampen Meubels Behang. Als specialist in uw huis leveren wij voor binnen  rolgordijnen Jaloezieën plisse en duetten Lamellen Easy-fit magneto-fit systemen en Shutters.  Voor buiten leveren wij Rolluiken, Screens, Knikarmschermen, Markiezen en Uitvalschermen Tevens kunt u terecht voor allerlei  soorten horren 

Volg ons op instagram

VivaFloors traprenovatie de Innovatieve en oplossingen voor uw trap.
Een van de grootste voordelen van traprenovatie is dat het een goedkopere optie is dan een volledige trapvervanging. VivaFloors traprenovatie is een innovatief product dat bestaat uit PVC-stoken zowel voor de optrede als de stootborden. Het resultaat is een duurzame en stijlvolle trap die er als nieuw uitziet. Daarnaast is het onderhoudsvriendelijk, slijtvast en geluiddempend.
De rolgordijnen van Zonnelux staan bekend om hun gebruiksgemak. Ze zijn eenvoudig te bedienen, zowel handmatig als met een afstandsbediening of zelfs met een smartphone-app. Daarnaast is de installatie van deze rolgordijnen een fluitje van een cent, waardoor je geen professional hoeft in te schakelen om ze op te hangen. 
https://rfr.bz/i5o2rgg
 https://rfr.bz/i5o2rg5
Woongilde is een specialist op het gebied van meubelstoffering en herstoffering. Als je op zoek bent naar een manier om je klassieke fauteuil nieuw leven in te blazen, dan is Woongilde de perfecte partner voor jou.

Herstoffering is een geweldige manier om je meubels te vernieuwen en te verbeteren zonder de hele stoel te hoeven vervangen.
Woongilde is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het creëren van stijlvolle en functionele interieurs. Of je nu op zoek bent naar vloeren, gordijnen of raamdecoratie, Woongilde heeft het allemaal
Raamdecoratie is een belangrijk aspect van elk interieur. Het geeft niet alleen een finishing touch aan de ruimte, maar biedt ook privacy en controle over de lichtinval.
Schuine gordijnen is een geweldige keuze → Woongilde
In tegenstelling tot sommige andere raambekledingsbedrijven, biedt Woongilde een uitgebreide garantie op al hun producten.

#schuinegordijnen #raamdecoratie #opmaatgemaakt #gordijnenopmaat #woongilde
Muggen zijn tijdens de zomermaanden een veelvoorkomende plaag in Nederland. Niet alleen zijn ze vervelend door het gezoem dat ze produceren, maar ze kunnen ook ziektes overdragen zoals bijvoorbeeld malaria of het westnijlvirus. Om deze reden is het belangrijk om je huis te beschermen tegen deze insecten. Dit kan bijvoorbeeld door het gebruik van muggenhorren.
Scroll naar boven
× Neem contact met ons op