Meubelstoffeerderij

meubelstoffeerderMeubelherstofferen is een vak

 

U heeft er wel eens over gedacht om uw bank in het nieuw te steken en nieuwe frisse stof erop en dan hoeft u eigenlijk geen nieuwe bank want u bank zit nog prima en past zeker in uw interieur. Maar blijft het alleen bij een nieuw stofje, of kiest u liever voor leder. En hoe is het met de binnenkant van uw meubelstuk, is het polyether niet vergaan of zijn de veren stuk , je kunt het niet zien aan de buitenkant.

En wij worden wat ouder, kan de bank niet een paar centimeter omhoog. Zo dat we iets makkelijker kunnen opstaan. Dat zijn toch allemaal moeilijke vragen en hoe moeilijker het wordt dan wordt het misschien ook wel gelijk duurder.

Bij Woongilde bent u aan het juiste adres met onze jarenlange ervaring op het gebied van meubelstoffering is het voor ons goed in te schatten wat de kosten zijn. Tevens beschikken wij over een eigen meubelmakerij, dus wanneer weer er onverhoopt toch iets stuk is of gebroken aan de binnenzijde van de bank lossen wij dit graag voor u op.

Dan vraagt u zich natuurlijk af hoe werkt het eigenlijk bij Woongilde.

Voor ons staat service toch echt wel de eerste plaats. Aller eerst zullen wij u helpen om de juiste keuze te maken qua stof of leder. In onze stalen kamer hebben wij een een grote collectie meubelstoffen van vele stoffenleverancier.

Zo moet het toch wel lukken om een leuke selectie te maken.De uitgekozen stoffen etc kunt u mee naar huis nemen om te kijken in alle rust of het in uw interieur past. Als u er uit bent komen wij graag bij u langs om het meubel in te meten en en aan de hand van uw stofkeuze kunnen wij geheel vrijblijvend voor u offerte maken.
Waarom krijgt u van ons een offerte.

Wij stuurde u een offerte per mail daarin staat precies wat wij gaan doen met welke stof en voor welke prijs zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan dat is prettig voor u maar ook prettig voor Woongilde.

Heb ik dan wel garantie op de herstoffering.

Natuurlijk bieden wij garantie op de werkzaamheden die wij voor u gedaan hebben. Zo bent u 5 jaar lang verzekerd tegen tegen losse stiknaden en en wanneer het het polyether vervangen is en de bank gaat eventueel doorzakken bent u daar ook tegen verzekerd maar ook wanneer er een nosagveer los zou springen, lossen wij dit graag voor u op. Kortom u hoeft zich nergens zorgen om te maken.

Hoe zit het eigenlijk als er in mijn nieuwe gestoffeerde bank een vlek komt, lossen jullie dat ook op.

Geen enkel probleem wij hebben een grote collectie met stoffen die met Easy Clean behandeling hebben gehad. In principe is het bijna onmogelijk dat er een vlek inkomt. Tevens bieden wij de mogelijkheid om uw nieuw gestoffeerde meubel te verzekeren voor 5 jaar tegen allerlei vlekken, kort om onbeperkt genieten van uw meubel waar uw aangehecht bent.

Volg ons op instagram

open in de juiste stand zoals u deze wenst.
Bedienbaar met de afstandsbediening via de telefoon of via Alexia Google etcetera.
Flagshipstore ja dat wil zeggen dat wij de gehele collectie vertegenwoordigen van Zonnelux.

Dat wil ook zeggen dat wij eigenlijk wel voor iedere situatie hoe moeilijk deze ook is een oplossing bedenken die bij u van toepassing kan zijn.

Nee contact met ons op en Wij maken een afspraak om bij u thuis alles op te meten en u te adviseren over alles wat mogelijk is en dat natuurlijk geheel gratis
Deze bank is bekleed in een echte high glossy Velvet het geheel is super sfeervol
Prachtige gordijnen van het merk Cachet van Holland Haag op een spankabel van Interstil en zwarte zeilringen 25mm
U bent van harte welkom in onze vernieuwde showroom.
Een prachtige gebogen Chesterfield.
Deze prachtige bank hebben wij gerestaureerd en gezorgd dat het zitcomfort weer helemaal voldoet aan de wensen van de klant En opnieuw met leer her gestoffeerd.
Met prachtig capitonneer werk.
Maatwerk rolgordijnen binnen drie werkdagen geleverd
Maatwerk rolgordijnen binnen drie werkdagen geleverd  Wanneer u op zoek bent naar een rolgordijn van professionele kwaliteit dus geen  dan kunt u bij ons terecht. Bij ons kunt u terecht en mijn leveren u het rolgordijn binnen 3 werkdagen. Hoe werkt het, U komt bij ons langs u zoekt een doek uit voor het rolgordijn en wij gaan de leverancier bellen of alles op voorraad is en binnen 3 werkdagen kunt u uw rolgordijn ophalen. Wij komen ook graag naar u toe ,Dan nemen wij de voorbeelden mee en zoeken samen naar het mooiste doen. Natuurlijk meten wij dan ook gelijk het rolgordijn in  U kunt natuurlijk ook gebruik maken van onze montagedienst dan hangen wij het rolgordijn voor u op.
Gordijnenatelier Alkmaar 25 jaar vakmanschap
Gordijnenatelier Alkmaar 25 jaar vakmanschap Al ruim 25 jaar confectioneren wij gordijnen van allerlei materialen en allerlei soorten en vormen van confectie. Of het nu gaat om een gordijntje van 40 bij 40 centimeter of 400 gordijnen voor bijvoorbeeld een hotel bij woongilde is dit allemaal mogelijk. Wij hebben op de middelmoot 1 in Broek op Langedijk een hele grote collectie gordijnen van modern tot klassiek maar ook in allerlei prijsklasse en verschillende manieren van confectie of het ophangen van de gordijnen. Maar natuurlijk ook voor het vermaken van uw bestaande gordijnen staan wij graag voor u klaar.
Scroll naar top
× Neem contact met ons op