Meubelstoffeerderij

Meubelherstofferen is een vak

U heeft er wel eens over gedacht om uw bank in het nieuw te steken en nieuwe frisse stof erop en dan hoeft u eigenlijk geen nieuwe bank want u bank zit nog prima en past zeker in uw interieur. Maar blijft het alleen bij een nieuw stofje, of kiest u liever voor leder. En hoe is het met de binnenkant van uw meubelstuk, is het polyether niet vergaan of zijn de veren stuk , je kunt het niet zien aan de buitenkant.

En wij worden wat ouder, kan de bank niet een paar centimeter omhoog. Zo dat we iets makkelijker kunnen opstaan. Dat zijn toch allemaal moeilijke vragen en hoe moeilijker het wordt dan wordt het misschien ook wel gelijk duurder.

Bij Woongilde bent u aan het juiste adres met onze jarenlange ervaring op het gebied van meubelstoffering is het voor ons goed in te schatten wat de kosten zijn. Tevens beschikken wij over een eigen meubelmakerij, dus wanneer weer er onverhoopt toch iets stuk is of gebroken aan de binnenzijde van de bank lossen wij dit graag voor u op.

Dan vraagt u zich natuurlijk af hoe werkt het eigenlijk bij Woongilde.

Voor ons staat service toch echt wel de eerste plaats. Aller eerst zullen wij u helpen om de juiste keuze te maken qua stof of leder. In onze stalen kamer hebben wij een een grote collectie meubelstoffen van vele stoffenleverancier.

Zo moet het toch wel lukken om een leuke selectie te maken.De uitgekozen stoffen etc kunt u mee naar huis nemen om te kijken in alle rust of het in uw interieur past. Als u er uit bent komen wij graag bij u langs om het meubel in te meten en en aan de hand van uw stofkeuze kunnen wij geheel vrijblijvend voor u offerte maken.
Waarom krijgt u van ons een offerte.

Wij stuurde u een offerte per mail daarin staat precies wat wij gaan doen met welke stof en voor welke prijs zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan dat is prettig voor u maar ook prettig voor Woongilde.

Heb ik dan wel garantie op de herstoffering.

Natuurlijk bieden wij garantie op de werkzaamheden die wij voor u gedaan hebben. Zo bent u 5 jaar lang verzekerd tegen tegen losse stiknaden en en wanneer het het polyether vervangen is en de bank gaat eventueel doorzakken bent u daar ook tegen verzekerd maar ook wanneer er een nosagveer los zou springen, lossen wij dit graag voor u op. Kortom u hoeft zich nergens zorgen om te maken.

Hoe zit het eigenlijk als er in mijn nieuwe gestoffeerde bank een vlek komt, lossen jullie dat ook op.

Geen enkel probleem wij hebben een grote collectie met stoffen die met Easy Clean behandeling hebben gehad. In principe is het bijna onmogelijk dat er een vlek inkomt. Tevens bieden wij de mogelijkheid om uw nieuw gestoffeerde meubel te verzekeren voor 5 jaar tegen allerlei vlekken, kort om onbeperkt genieten van uw meubel waar uw aangehecht bent.

Volg ons op instagram

U bent van harte welkom in onze vernieuwde showroom.
Een prachtige gebogen Chesterfield.
Deze prachtige bank hebben wij gerestaureerd en gezorgd dat het zitcomfort weer helemaal voldoet aan de wensen van de klant En opnieuw met leer her gestoffeerd.
Met prachtig capitonneer werk.
Maatwerk rolgordijnen binnen drie werkdagen geleverd
Maatwerk rolgordijnen binnen drie werkdagen geleverd  Wanneer u op zoek bent naar een rolgordijn van professionele kwaliteit dus geen  dan kunt u bij ons terecht. Bij ons kunt u terecht en mijn leveren u het rolgordijn binnen 3 werkdagen. Hoe werkt het, U komt bij ons langs u zoekt een doek uit voor het rolgordijn en wij gaan de leverancier bellen of alles op voorraad is en binnen 3 werkdagen kunt u uw rolgordijn ophalen. Wij komen ook graag naar u toe ,Dan nemen wij de voorbeelden mee en zoeken samen naar het mooiste doen. Natuurlijk meten wij dan ook gelijk het rolgordijn in  U kunt natuurlijk ook gebruik maken van onze montagedienst dan hangen wij het rolgordijn voor u op.
Gordijnenatelier Alkmaar 25 jaar vakmanschap
Gordijnenatelier Alkmaar 25 jaar vakmanschap Al ruim 25 jaar confectioneren wij gordijnen van allerlei materialen en allerlei soorten en vormen van confectie. Of het nu gaat om een gordijntje van 40 bij 40 centimeter of 400 gordijnen voor bijvoorbeeld een hotel bij woongilde is dit allemaal mogelijk. Wij hebben op de middelmoot 1 in Broek op Langedijk een hele grote collectie gordijnen van modern tot klassiek maar ook in allerlei prijsklasse en verschillende manieren van confectie of het ophangen van de gordijnen. Maar natuurlijk ook voor het vermaken van uw bestaande gordijnen staan wij graag voor u klaar.
Draperieën zijn een stijlvol aankleding van uw huis
Draperieën zijn een stijlvol aankleding van uw huis Wij van Woongilde zijn specialisten in uw interieur voor speciale wensen kunt u altijd bij ons terecht. Draperieën is een stijlvolle aankleding. Deze draperieën worden op maat gemaakt van gordijnstoffen en kunnen in diverse vormen gemaakt worden natuurlijk is het wel belangrijk dat er wordt gekozen voor een mooi vallende en soepele stof. Onze modinette staat u graag te woord en komt graag bij u thuis om alle mogelijkheden te bespreken. Onze eigen montagedienst plaatst de systemen en de railsen voor de gordijnen zodat als wij klaar zijn U kunt genieten van al het moois. Onze draperieën en gordijnen worden geconfectioneerd in ons eigen gordijnenatelier. Omdat wij deze raamdecoratie zelf inmeten zelf confectioneren en zelf ophangen zijn wij ervan overtuigd dat wij het mooiste resultaat kunnen leveren.
Rib stoffen maken uw bank stoer
Wij hebben deze bank her-gestoffeerd in een Grove ribstof De bank staat er weer geheel nieuw bank Tijdens het herstofferen kijken wij natuurlijk de constructie van de bank na eventueel repareren wij het een en ander.  Het zitvlak wordt gecontroleerd wat wij natuurlijk eerst hebben besproken met de klant En eventueel wordt deze verstevigd En vervangen wij wanneer dat nodig is het schuim in de zitkussens en rugkussens.
De Ploeg Gordijnen en gebogen roede van Interstil
Voor een vaste klant hebben wij de huiskamer, keuken en het kantoor aan mogen kleden met prachtige stoffen van De Ploeg. Deze stof heeft een warme natuurlijke uitstraling. De roede is een railroede van Interstil die in juiste bochten gebogen is en dan is het mogelijk om het gordijn van links naar rechts te bewegen zonder dat er obstakels van steunen zijn.Wij hebben de gordijnen geconfectioneerd als wave of golfgordijnen. Het complete plaatje is een prachtig en een aanwinst in huis. Maar natuurlijk ook wat voordeel is, dat de akoestiek ook gelijk is veranderd.De meeste interieurs zijn gestyld in harde materialen, veel glas, stalen kozijnen, mooi stucwerk en harde vloeren.
Massief houten sitetable
In onze meubelmakerij maken wij meubels of onderdelen daar van in diverse houtsoorten. In elk gewenste style kleur en afwerking. Deze sitetable hebben wij in opdracht gemaakt en precies naar de wens van de klant . De klant had een plaatje van de sitetable meegenomen en een kleur uitgekozen bij ons in de showroom van het bovenblad . Geheel van massief hout en het bovenblad van eiken.
#pvcvisgraat  Woongilde  wij zijn bezig met een prachtige vloer te leggen in een mooie villa
Massief  Eiken tafel - 
Bij ons is het mogelijk om iedere tafel naar eigen ontwerp vorm door ons te laten maken. Iedere afwerking is mogelijk. Zelfs wanneer u naturel Eiken wenst . Wij hebben ook een grote collectie tafel- poten en onderstellen.
Ook zo’n last van muggen - 
Wij hebben de oplossing voor u wij van woongilde zijn Experts in het plaatsen van Horren. Horren zijn er in verschillende uitvoeringen. Niet alleen om muggen en andere insecten buiten de deur te houden , maar ook als u last heeft van allerlei pollen. Met speciaal pollen gaas blijven de pollen buiten de deur.
Scroll naar top
× Neem contact met ons op