Biezen matten

Biezen matten

Het is helaas waar: het ambacht van biezen matten is een uitstervend vak geworden. In een wereld waarin massaproductie en goedkopere alternatieven de boventoon voeren, is het moeilijk voor ambachtslieden om hun vakmanschap te behouden en te blijven concurreren.

Biezen matten is een vak apart en vereist veel geduld, precisie en vaardigheid. Het is een kunst die alleen kan worden geleerd door jarenlange ervaring en training. Bij Woongilde hebben we gelukkig nog steeds vakmensen in dienst die deze kunst tot in de perfectie beheersen.

Onze ambachtelijke biezen matten worden met de hand geweven en zijn van de hoogste kwaliteit. Wij gebruiken alleen de beste materialen en zorgen ervoor dat elk stuk met zorg en aandacht wordt gemaakt. Of het nu gaat om een kleine stoel of een grote bank, onze vakmensen maken het perfecte matje dat past bij uw meubelstuk.

 

biezen mat

Naast biezen matten bieden wij ook ambachtelijk pitrietvlechten en webbing zittingen aan. Deze traditionele technieken worden gebruikt om stoelen en andere meubelstukken te bekleden en zijn een prachtige manier om uw interieur een uniek en authentiek gevoel te geven.

Als u op zoek bent naar een vakman die uw meubelstuk kan voorzien van een prachtig geweven biezen mat, dan bent u bij Woongilde aan het juiste adres. Wij hebben nog steeds respect voor de oude ambachten en geloven dat deze kunstvormen nog steeds een belangrijke plaats hebben in onze moderne wereld. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze ambachtelijke diensten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solverwp- WordPress Theme and Plugin

De waardering van www.woongilde.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 414 reviews.
Scroll naar boven
× Neem contact met ons op