Easy-Fit Raamdecoratie

Easy-Fit

De HR Design Easy Fit 2.0 raamdecoratie is geschikt voor alle ramen met kunststof, aluminium en houten kozijnen.

EASY FIT 2.0 | zelfklevend
Het grote voordeel van de Easy Fit 2.0 is dat deze gemonteerd kan worden zonder boren of schroeven. De geleiderail wordt op het glas geplakt met speciaal ontwikkeld dubbelzijdig tape. Deze tape is transparant en UV-bestendig. Het unieke plakprofiel en de kunststof clip maakt dit systeem ook geschikt voor dakramen. Door de geleiderail kan de raamdecoratie niet klapperen.

De HR Design Easy Fit 2.0 is TopDown – BottomUp handbediend (via het profiel) tevens wordt het systeem op maat gemaakt. De raamdecoratie heeft een minimale maat van 30 cm. (bxh) en een maximale afmeting van 180 cm. breed en 220 cm. hoog.

EASY FIT 2.0 | vrijhangend AO20
Naast het zelfklevende systeem kunt u de stoffen ook bestellen als vrijhangend systeem (model AO20) koordbediend – topdown en bottomUp. Standaard wordt er bij het vrijhangende systeem een combinatiesteuntje geleverd voor zowel plafond- als wandplaatsing.

Stof

Verkleuring
Verkleuring van een product/stof begint zodra deze in het licht hangt. Er is niet te zeggen hoe lang het mag duren voordat verkleuring zichtbaar wordt. Dit hangt namelijk samen met hoeveelheid straling en het licht dat op het product valt. Stof is ten alle tijden onderhevig aan verkleuring door zonlicht en/of uv straling.

Onderhoud
Stoffen bestaan uit hoogwaardige weefsels die afhankelijk van de uitvoering zijn veredeld met bepaalde coatings. Wij raden u aan de stoffen als volgt te onderhouden:

Vochtig afvegen
Alle stoffen van de Easy Fit 2.0 collectie kunnen met een verdund mild reinigingsmiddel met handwarm water afgenomen worden. Veeg voorzichtig en maak de stof niet doornat. Gebruik geen oplosmiddelen. Breng reinigingsof desinfecterende middelen niet onverdund aan op de stof.

 

Solverwp- WordPress Theme and Plugin

De waardering van www.woongilde.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 414 reviews.
Scroll naar boven
× Neem contact met ons op