Woongilde een Verkooppunt van Coretec pvc vloeren

Coretec by Woongilde

 

 

Op een dag werd werden wij van Woongilde benaderd door een vertegenwoordiger van Coretec, een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige vloeren.
De vertegenwoordiger vertelde ons over de innovatieve producten van Coretec, die bekend stonden om hun duurzaamheid, stabiliteit en stijlvolle uitstraling.

 

 

De vertegenwoordiger vertelde ons over de innovatieve producten van Coretec, die bekend stonden om hun duurzaamheid, stabiliteit en stijlvolle uitstraling.

coretec
 

Wij waren geïnteresseerd en besloten om een aantal Coretec vloeren in zijn showroom te plaatsen. Al snel ontving wij lovende reacties van klanten die onder de indruk waren van de kwaliteit en schoonheid van de vloeren. wij zijn blij dat wij een product had gevonden dat zo goed bij de filosofie van Woongilde paste: hoogwaardige producten tegen betaalbare prijzen.

Woongilde werd al snel de exclusieve dealer van Coretec vloeren in de regio. Woongilde en ons team werken hard om klanten te adviseren over de beste vloeroplossingen voor hun huis, en om de vloeren vakkundig te installeren.

De samenwerking tussen Woongilde en Coretec was niet alleen goed voor de verkoop, maar ook voor het milieu.

Coretec gebruikt namelijk duurzame materialen en productiemethoden, wat past bij de duurzame visie van Woongilde.

 

meubelstoffeerderij Woongilde

Op een dag kwam er een echtpaar de showroom van Woongilde binnen. Ze waren op zoek naar een vloer voor hun nieuwe huis en waren meteen onder de indruk van de Coretec vloeren. Ons team adviseerden hen over de beste optie voor hun huis, en het echtpaar besloot om de vloer te kopen.

Een paar weken later kwamen ze terug naar de winkel om ons te bedanken. Ze vertelden hem dat ze ontzettend blij waren met hun nieuwe vloer, en dat ze Woongilde en Coretec aan al hun vrienden zouden aanbevelen.

Johan glimlachte tevreden en wist dat hij de juiste keuze had gemaakt om met Coretec samen te werken. Hij was trots op zijn winkel en zijn team, en op de vloeren die ze verkochten. Woongilde zou nog vele jaren de beste interieurproducten en -advies blijven bieden, en Coretec zou daar een belangrijk onderdeel van blijven uitmaken.

 
 
 
Scroll naar boven
× Neem contact met ons op