Woongilde gaat verhuizen!

Woongilde gaat verhuizen!

Vanaf Januari 2018

 

 

Nadat wij met veel plezier en succes onze winkel aan De Bovenweg 163 hebben gehad en waar wij compleet uit ons jasje zijn gegroeid, hebben wij een mooi pand gevonden aan de Middelmoot in Broek op Langedijk

Hier gaan wij de nieuwe uitdaging aan.

Het gordijnenatelier krijgt een complete metamorfose.

Zo hebben wij voor het Gordijnenatelier een ruimte gereserveerd waar wij een grote knip tafel kunnen plaatsen en ook de hoogtemeter weer kunnen plaatsen.

De hoogtemeter is een machine waar de gordijnen exact op de juiste hoogte worden afgesneden.

Deze machine hebben wij meestal gemist in de afgelopen jaren.

De meubelmakerij wordt geheel nieuw ingericht met nieuwe machines, en een nieuwe afzuiger. Voor het vervaardigen van allerlei meubelen op maat, waar wij ook de banken en stoelen repareren die worden hergestoffeerd in de Meubelstoffeerderij.

De stoffeerderij krijgt ook een ruime werkplaats en een grote collectie meubelstoffen die wij in onze showroom zullen tonen. Tevens zullen wij in onze showroom onze eigen gemaakte banken tentoonstellen.

In onze showroom vindt u tevens een grote collectie gordijnen van diverse stoffenhuizen.

U kunt bij woongilde altijd de kapstalen van gordijnen mee naar huis nemen en thuis rustig nadenken welke kleur of welk design het gaat worden.

Wij komen de gordijnen of binnenzonwering gratis inmeten, e n indien mogelijk maken wij direct een offerte voor u. Dit alles is geheel vrijblijvend.

 

Volg ons op instagram

De waardering van www.woongilde.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 414 reviews.
Scroll naar boven
× Neem contact met ons op