Uitvalscherm 50/80

Categorieën: ,

Beschrijving

Uitvalscherm 50/80

Het 50/80 en 65/110 uitvalscherm zijn de klassiekers onder de zonneschermen. Met de ronde voorlijst en slanke kapsteunen als kenmerk kiest u voor vertrouwde degelijkheid. Open modelBreedte
150 t/m 400 cm
(Bij koppeluitvoering grotere breedte mogelijk)Uitval
100-115-130 cmStandaard kleur omkasting en armen
Zilver geanodiseerd
Roomwit RAL 9001 (optioneel)Bediening
Handmatig, diverse mogelijkheden
Elektrisch met schakelaar of handzender (optioneel)

Volant
Gratis

Techniek
Open model
Het 50/80 uitvalscherm is de klassieker onder de zonneschermen. Met de ronde voorlijsten en slanke kapsteunen als kenmerken kiest u voor vertrouwde degelijkheid. Met bediening, armen en dessin naar keuze. stelt u uw eigen scherm samen.
Vormgeving
Alle typen uitvalschermen zijn in geanodiseerd aluminium en roomwit RAL 9001 (optie) verkrijgbaar. Tegen meerprijs is het uiteraard mogelijk om het scherm in elke gewenste RAL kleur te laten moffelen.
Met een uitvalscherm kunt u ook binnenshuis genieten van zonnig weer. Deze zonwering met variabele uitvalshoek zorgt niet alleen voor een verfraaiing van uw woning, maar schept vooral binnen een aangenaam klimaat.
In situaties waarbij het niet nodig is om onder het scherm te lopen of te zitten biedt een uitvalscherm een praktische en esthetische oplossing. U kunt een keuze maken uit verschillende typen uitvalschermen, armen en overige opties. Met de kleur van het doek geeft u het geheel een persoonlijk tintje.
  
www.rainbow-collection.nl
www.rainbow-collection.nl
www.rainbow-collection.nl

 

Volg ons en like ons

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Uitvalscherm 50/80” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *