Plissé hordeur Trend

285.00

Categorie:

Beschrijving

Plissé hordeur Trend

De plissé hordeur Trend is een hordeur met vaste maten van 96, 108 of 110 cm. breed. De hordeur is eenvoudig te bedienen en blijft op iedere gewenste plaats in zijn stand staan.

Door de speciaal ontwikkelde ketting, die als geleider dient, kan een zeer lage ondergeleider van 3 mm toegepast worden. De plissé hordeur kan aan de binnen- of buitenzijde in het kozijn worden gemonteerd. Indien plaatsing in het kozijn niet mogelijk is, kan de deur middels een speciale montageset op de dag bevestigd worden.

De deuren worden voorzien van een tussenstijl. Deze tussenstijl bestaat uit 2 ronde aluminium buisjes van 6 mm in de kleur zwart en bevindt zich in de plooi van het gaas.

Gaas

Het gaas is in plissévorm gevouwen en bestand tegen rotting en UV-stralingen. Tevens is het gaas voorzien van ijzersterke nylon steldraden, die door middel van stelschroeven in de voorlijst zijn na te stellen.

De plissé hordeur Trend is alleen leverbaar met plissé gaas zwart.

Kleuren

De plissé hordeur Trend is alleen leverbaar in wit (RAL9010) of crème (RAL9001).

Kleur Kunststof onderdelen
Wit (RAL9010) Wit
Crème (RAL9001) Crème

Bediening

De bediening gaat via het heen en weer schuiven van de treklijst. Op de treklijst kan op beide zijden een greepje geplaatst worden. Deze greepjes worden los meegeleverd. De treklijst is voorzien van een borstel om een goede afsluiting tegen de deurpost te garanderen.

Plaatsen

De plissé hordeur is geschikt voor kunststof, aluminium en houten kozijnen. De plissé hordeur hordeur kan aan de binnen- of buitenzijde en op- of in het kozijn gemonteerd worden.

Deze hordeur kan toegepast worden op een schuifpui, naar buiten openslaande deuren en naar buiten openslaande tuindeuren.

 

Volg ons en like ons

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Plissé hordeur Trend” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *