Plisse Hor deur Vang

299.00

Categorie:

Beschrijving

Plissé hordeur Vangg

De plissé hordeur Vangg is standaard uitgevoerd met zwart plissé gaas en neemt weinig plaats in beslag. In geopende toestand is de plissé hordeur circa 100 mm. breed. De plissé hordeur wordt standaard uitgevoerd met een 36 x 5 mm. hoog zelfklevend onderprofiel.

De Vangg is leverbaar op breedtes: 96, 110, 130 & 160 cm, de Vangg XL heeft een breedte tussen de 162 en 190 cm. De minimale hoogte is 179,1 cm. en maximaal hoogte is 300 cm.

Gaas

Het gaas is in plissévorm gevouwen en bestand tegen rotting en UV-stralingen. Tevens is het gaas voorzien van ijzersterke nylon steldraden, die door middel van stelschroeven in de voorlijst zijn na te stellen.

U kunt kiezen uit de volgende soorten gaas:
• Plissé gaas zwart (standaard)
• Plissé gaas grijs (geen meerprijs). Leverbaar tot een maximale hoogte van 260 cm.

Bovenprofiel

Het bovenprofiel wordt in één stuk geleverd (Max. 500 cm., geen meerprijs). Zo is het mogelijk om ook voor brede deuropeningen een plissé hordeur te kunnen plaatsen. Het bovenprofiel heeft een breedte van 3,9 cm. en hoogte van 6 cm.

Onderprofiel

Voor een goed functioneren van de plissé hordeur, moet de ondergeleider horizontaal (waterpas) worden gemonteerd. Het standaard brede geleidingsprofiel is 36 mm. breed. Voor aflopende kozijnen is een wigvormig correctieprofiel verkrijgbaar. De lengte van het onderprofiel is 2,60 meter.

Profielbreedtes

Type Breedte
96 / 110 85 mm.
130 110 mm.
160 120 mm.
190 130 mm.

Kleuren

De plissé hordeur Vangg wordt standaard geleverd in 4 kleuren, ook leverbaar in elke RAL-kleur (meerprijs). Ook is het mogelijk om tegen meerprijs voor structuurlak te kiezen.

Kleur Kunststof onderdelen
Wit (RAL9010) Zwart
Crème (RAL9001) Crème
Antraciet (RAL7016) Zwart
Technische zilver Zwart
Speciale RAL-kleur Zwart
Structuurlak  Zwart

Bediening

De bediening gaat via het heen en weer schuiven van de treklijst. Op de treklijst kan op beide zijden een greepje geplaatst worden. Deze greepjes worden los meegeleverd. De treklijst is voorzien van een borstel om een goede afsluiting tegen de deurpost te garanderen.

Sluitclip

Een sluitclip wordt meegeleverd om de deur in open toestand aan de achterlijst te kunnen vastklemmen.

Montage

De plissé hordeur wordt gemonteerd met behulp van speciale montageclips. Het gehele systeem is onderhoudsvrij. In de winter kan de plissé hordeur dankzij de bevestigingsklemmen op eenvoudige wijze worden verwijderd.

De plissé hordeur is standaard voor “in de dag” (I.D.D.) montage.

O.D.D. luxe montage

Om de plissé hordeur ook “op de dag” (O.D.D.) te kunnen toepassen is er een O.D.D. de luxe montageprofiel set beschikbaar die het mogelijk maakt de plissé hordeur ook voor deze situatie te kunnen monteren.

Het O.D.D. de luxe montageprofiel bestaat uit een afgerond profiel dat op de wand geplaatst wordt.

 

Bestelmaten:
 breedte  hoogte
Type A  – 30 mm.  – 15 mm.
Type B  – 30 mm.  – 30 mm.
Type C  – 15 mm.  – 15 mm.
Type D  – 15 mm.  – 15 mm.
Type E  (1-delig 90° gezaagd aan beide zijde

Meerdere deuren (max. 4 stuks)

Voor grotere deuropeningen is het mogelijk twee of meer plissé hordeuren in één kozijn te plaatsen. De plissé hordeuren schuiven naar elkaar toe en sluiten in het midden of worden gekoppeld en sluiten dan zijwaarts.

Indien er 2 deuren naast elkaar gemonteerd worden kunt u een middenstopper plaatsen in het bovenprofiel (meerprijs).

 

Volg ons en like ons

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Plisse Hor deur Vang” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *