Gordijn en meubelstoffen van Romo

Beschrijving

De Romo Group

The Romo Group werd opgericht in 1902 en is een Brits familiebedrijf in de vijfde generatie. Bekend om zijn gevarieerde assortiment van stoffen, wandbekleding, afsnijdsels en accessoires, The Romo Group wordt wereldwijd erkend als een internationale marktleider in high-end interieurtextiel. Met de nadruk op hoogwaardige materialen en innovatief design, hebben alle zes merken binnen The Romo Group hun eigen unieke karakter en stijl. De producten van Romo Group worden verkocht via een wereldwijd netwerk van ontwerpers, detailhandelaren, agenten en distributeurs die onze exclusieve collecties internationale erkenning geven in meer dan 70 landen.

Romo Fabrics

Bekend om zijn assortiment van klassieke en eigentijdse ontwerpen en veelzijdige vlaktes, biedt Romo stoffen en behang met een diverse stijl en tijdloze elegantie.

romo.com>

Zwarte editie

Black Edition is gemaakt voor de luxe interieurmarkt en combineert verfijnde texturen en innovatieve weeftechnieken met unieke ontwerpen in een visionair kleurenpalet.

blackedition.com>

Kirkby Design

Kirkby Design biedt speelse en eigentijdse ontwerpen naast een selectie van innovatieve effen stoffen, ideaal voor zowel residentiële als contractspecificaties.

kirkbydesign.com>

Mark Alexander

Een eclectische mix van ambachtelijk vakmanschap en hedendaagse couture, Mark Alexander-collecties roepen een ingetogen luxe op in natuurlijk mooie stoffen.

markalexander.com>

Villa Nova

Villa Nova heeft een filosofie voor het maken van stijlvolle stoffen, wandbekleding en accessoires voor het moderne leven. Met een combinatie van innovatief design, hedendaagse prints en veelzijdige weefpatronen biedt Villa Nova eclectische ontwerpen in een trendgericht palet.

villanova.co.uk>

Zink Textiel

Origineel, eigenzinnig en opzettelijk onvoorspelbaar, Zinc biedt innovatieve en sensuele ontwerpoplossingen voor hedendaagse interieurs.

zinctextile.com>

Volg ons en like ons

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gordijn en meubelstoffen van Romo” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *