Easy Fit

Beschrijving

EasyFit

De EasyFit raamdecoratie is geschikt voor alle ramen met kunststof, aluminium en houten kozijnen.

EasyFit zelfklevend
Het grote voordeel van de EasyFit is dat deze gemonteerd kan worden zonder boren of schroeven. De geleiderail wordt op het glas geplakt met speciaal ontwikkeld dubbelzijdig tape. Deze tape is transparant en UV-bestendig. Het unieke plakprofiel en de kunststof clip maakt dit systeem ook geschikt voor dakramen. Door de geleiderail kan de raamdecoratie niet klapperen. Dit EasyFit systeem is eenvoudig te plaatsen op ramen tot een breedte van 150 cm. breed.

EasyFit Vrijhangend AO20 
Naast het zelfklevende systeem kunt u de stoffen ook bestellen als vrijhangend systeem (model AO20) koordbediend – topdown en bottomUp. Standaard wordt er bij het vrijhangende systeem een combinatiesteuntje geleverd voor zowel plafond- als wandplaatsing.

Stof

De collectie van EasyFit bestaat uit plissé en honingraat stoffen. Creëer de perfecte sfeer met verschillende transparanties (semi-transparant en verduisterend).

Plisségordijn stoffen 20 mm.
De EasyFit plisségordijn collectie is verdeeld in 3 groepen: decoratief, Perlex en niet doorschijnend.

Honingraat stoffen 25 mm.
De EasyFit honingraat collectie is verdeeld in 2 groepen: semi-transparant en verduisterend. De honingraat stof zorgt voor een betere isolatie van het raam en is daardoor energiebesparend. De verduisterende honingraat stof is voorzien van een zilverfolie. Wanneer deze stof wordt gekozen, zie je bij de HR Design EasyFit slechts aan de randen van de raamdecoratie een randje licht.

Onderhoud

Stoffen bestaan uit hoogwaardige weefsels die afhankelijk van de uitvoering zijn veredeld met bepaalde coatings. Wij raden u aan de stoffen als volgt te onderhouden:

Vochtig afvegen
Verdun een mild reinigingsmiddel met handwarm water, veeg voorzichtig en maak de stof niet doornat. Gebruik geen oplosmiddelen. Breng reinigings- of desinfecterende middelen niet onverdund aan op de stof.

Het profiel

De geleiderail (EasyFit zelfklevend) en horizontale bedieningsprofielen zijn van aluminium en leverbaar in de kleuren crèmewit (RAL9001) of verkeerswit (RAL9016).

Afmetingen

De EasyFit wordt speciaal voor u op maat gemaakt. De EasyFit zelfklevend heeft een minimale maat van 300 mm. en een maximale afmeting van 1500 mm. breed en 2200 mm. hoog. Volg onderstaande stappen bij het opmeten van de maten.

De EasyFit vrijhangend kan besteld worden tot maximaal 240 cm, geef bij het bestellen de uitwendige maat op.

Uitwendige maat raam zonder rubbers

Meet de strakke dagmaat op tussen het kozijn.

Uitwendige maat – raam met rubbers

Meet de strakke dagmaat op tussen de rubbers. De geleiderail kan tot 5 mm. over de rubbers heen vallen. Om de uitwendige maat te berekenen, telt u max. 10 mm. bij de breedte op.

Rubbers (R) kleiner dan 5 mm.
V.B. De strakke dagmaat is 1000 mm. en de rubbers zijn 3 mm. breed. Uitwendige maat (1006 mm.) = 1000 + 6 mm. (2x 3 mm.)

Rubbers (R) groter dan of gelijk aan 5 mm.
De strakke dagmaat is 1000 mm. en de rubbers zijn 8 mm. breed. Uitwendige maat (1010 mm.) = 1000 + 10 mm. (2x 5 mm.)

Plaatsen

Voor de montage van de EasyFit heeft u geen gereedschap nodig, de raamdecoratie wordt gemonteerd zonder boren of schroeven. De hele montage duurt circa 3 minuten. Bij het plaatsen van het systeem volgt u de volgende stappen:

Stap 1.
Pak de  EasyFit uit de verpakking en controleer de maatvoering.

Stap 2.
Voordat u het EasyFit systeem gaat plaatsen moet u het glas waar de geleiderail komt goed ontvetten met het meegeleverde ontvettingsdoekje.

Stap 3.
De exact op maat geleverde geleiderail is voorzien van dubbelzijdig tape. Haal de beschermende laag van de tape en plak de geleiderail tegen de glaslat aan. Doe dit aan de linker- en rechterkant van het raam.

Let op! Zorg ervoor dat de geleiderail recht geplakt wordt. Wanneer u de geleiderail losmaakt en opnieuw plakt, zal de hechting niet meer optimaal zijn.

Stap 4.
Bevestig door middel van de kunststof klik-schoentjes de spandraden aan de geleiderail.

Stap 5.
Met behulp van het bijgeleverde sleuteltje klikt u de horizontale bedieningsprofielen vast aan de geleiderail.

Volg ons en like ons

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Easy Fit” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *